Пошук по сайту:

Російський суд зобов’язав кілера повернути отриманий гонорар

Російський суд зобов’язав кілера повернути отриманий гонорар
Російський суд зобов’язав кілера повернути отриманий гонорар

Російський суд постановив, що угода між замовником та виконавцем укладена з метою побиття та вбивства є нікчемною. Тому, кошти підлягають стягненню у дохід РФ.

Петербурзький суд стягнув на користь держави гроші, які кілер отримав за вбивство. Про це повідомляють росЗМІ у понеділок, 2 вересня.

Позов про застосування наслідків недійсності нікчемного правочину та стягнення подав прокурор щодо експоліцейського Євгена Попова, якого у 2019 році засудили за навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю, що спричинило смерть потерпілого. Третьою особою у справі було заявлено, зокрема Олександра Кайданова (замовника вбивства).

За даними суду, Попов отримав від Кайданова близько 629 тис. рублів за вбивство та побиття.

Задовольнивши вимоги представника наглядового відомства, Невський районний суд стягнув з Попова близько 629 тис. рублів у дохід РФ.

Читайте по темі: Онлайн-казино і нерухомість: "мийник брудних грошей" Максим Кріппа купив віллу російського олігарха у Чехії

У 2019 році Попова засудили до 18 років позбавлення волі в колонії суворого режиму. Вирок щодо колишнього адвоката Кайданова суд оголосив у 2021 році, фігурант отримав 17 років позбавлення волі у колонії суворого режиму.

Коментарі:

comments powered by Disqus