Пошук по сайту:

В Німеччині судитимуть подружжя, що в березні вбило двох українок

В Німеччині судитимуть подружжя, що в березні вбило двох українок
В Німеччині судитимуть подружжя, що в березні вбило двох українок

Прокуратура Мангайма висунула обвинувачення подружній парі у вбивстві двох українок та викраденні новонародженої дитини. Прокурори вважають, що мотивом злочину було нереалізоване бажання мати спільну доньку. Подружжя почало планувати викрадення новонародженої дівчинки, щоб видати її за свою, не пізніше березня 2023 року.

Про це пише DW.

Слідство вважає, що пара вбила 51-річну українську біженку та її 27-річну дочку, щоб забрати новонароджену дівчинку останньої.

“Щоб збільшити шанси на викрадення дитини, 44-річна жінка вступила в групу підтримки українських біженців у ФРН у Telegram, через яку в січні 2024 року зв’язалася з 27-річною жертвою, коли та шукала перекладача для майбутнього народження доньки”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з обвинувальним висновком, подружня пара вирішила вбити 27-річну жінку та її матір через тиждень після народження дитини. 6 березня, під час відвідування ресторану, вони таємно ввели обом жінкам заспокійливе. Під приводом, що везуть 51-річну жінку до лікарні, чоловік убив її на озері в Бад-Шенборні. Пізніше він убив і 27-річну жінку в Гоккенгаймі, спаливши її тіло, а дитину забрали додому.

Читайте по темі: На Харківщині затримали брата і сестру, які коригували удари РФ

Тіло 51-річної Марини Стеценко знайшли 20 березня на березі озера поблизу Гоккенгайма після двотижневих пошуків. Розслідування розпочалося, коли 7 березня на березі Рейну було виявлено тіло її дочки Маргарити з ознаками насильницької смерті, а також стало відомо про викрадення новонародженої дитини.

Поліція заарештувала подружжя 13 березня, знайшовши в них дитину неушкодженою. Обвинувачені перебувають під вартою. Правоохоронці не вказують громадянство чи походження обвинувачених, однак німецькі ЗМІ неодноразово повідомляли, що підозрювані — росіянка та німець.

Коментарі:

comments powered by Disqus