Пошук по сайту:

У Польщі невідомі нападники порізали молодих українців

У Польщі невідомі нападники порізали молодих українців
У Польщі невідомі нападники порізали молодих українців

У ніч проти 9 червня у Варшаві зловмисники напали на двох молодих українців і завдали їм 12 ножових поранень

У Польщі напали на українців. Жорстокий напад трапився посеред ночі у Варшаві. Двоє молодих хлопців із України отримали серйозні ножові поранення. Поліція розводить руками. Ба більше, ймовірно натякає на помсту.

У ніч проти 9 червня у Варшаві напали на двох молодих українців і завдали їм 12 ножових поранень. Один постраждалий отримав п’ять ножових поранень, а інший – сім, у тому числі поранення легень. Як розповіла дівчина Вікторія їхня компанія з чотирьох осіб вирішила вийти в магазин близько 2:30 ночі.

"Ми сиділи вдома після концерту та мої друзі (двоє хлопців та дівчина) вирішили сходити до магазину. На подвір’ї вони вирішили орендувати самокати. Тоді до них підійшли двоє хлопців (приблизно 20-27 років) і почали погрожувати, заявляючи, що це їхній район та їхні самокати. Начебто все заспокоїлося, але один із них раптом вдарив мого друга в обличчя", – розповідає подруга постраждалих.

Почалася бійка, і дівчина, яка була з ними, встигла втекти та викликати поліцію.

"Коли я обернулася, мої друзі вже лежали на землі, а нападники били їх ножем. Обидва нападники втекли, один із них просто втік у будинок", – каже Вікторія.

Читайте по темі: На Херсонщині викрили зрадника, який розселяв російських військових по чужих домівках

12 ножових

Хлопці були тяжко поранені. У одного з них п’ять ножових поранень – два в сідниці та три у стегні. У другого – сім ножових поранень, одне з яких пробило легеню. Коли на місце події прибула поліція, їхня реакція та дії просто розчарували, розповідає дівчина.

"Нам сказали, що навряд чи когось знайдуть, а коли приїхали до лікарні, жартували над моїм хлопцем і пропонували також заколоти нападників", – зазначає українка.

Постраждалі побоюються, що справа може бути зам’ята, і сподіваються на допомогу та розголос.

"Я боюся, бо один із нападників живе у моєму під’їзді", – каже Вікторія.

Коментарі:

comments powered by Disqus