Пошук по сайту:

У Львові затримали кримінального авторитета із Запоріжжя

У Львові затримали кримінального авторитета із Запоріжжя
У Львові затримали кримінального авторитета із Запоріжжя

У Львові правоохоронці затримали 32-річного кримінального авторитета із Запоріжжя, який перебував у розшуку понад пів року. Він очолював угруповання, яке займалось майновими злочинами.

Як вказано у повідомленні Нацполіції України, правоохоронці знешкодили діяльність злочинної групи, яка займалась майновими злочинами (крадіжки, грабежі, розбої), ще у жовтні 2023 року. Двох членів групи затримали, а лідера та ще двох злочинців оголосили у розшук.

32-річного кримінального авторитета, який очолював угруповання, вдалось затримати 13 червня 2024 року у Львові. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Злочинна група під керівництвом кримінального авторитета скоїла щонайменше 10 епізодів злочинів: крадіжки, грабежі та розбої. Правоохоронці встановили, що перед тим, як вчинити злочин, зловмисники ретельно стежили за людиною. Учасники ОЗГ блокували авто, розбивали скло та забирали речі потерпілих, а потім втікали на автомобілях з іноземною реєстрацією та знищували сліди злочину, аби поліцейські не змогли їх викрити.

Дії усіх членів угруповання слідчі кваліфікували за:

Читайте по темі: На Херсонщині викрили зрадника, який розселяв російських військових по чужих домівках

  • ч.3 ст.28, ч. 3 ст.15, ч.5 ст.186 (замах на пограбування, вчинений у складі організованої групи),

  • ч.5 ст.186 (грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою),

  • ч.1 ст.14, ч.4 ст.187 (готування до розбійного нападу) Кримінального кодексу України

Наприкінці березня 2024 року обвинувальний акт стосовно двох членів угруповання, яких затримали торік, слідчі скерували до суду.

 eiqdhiddxiquthab

Коментарі:

comments powered by Disqus