Пошук по сайту:

Як головний ДМСник В’ячеслав Гузь опинився на службі російського олігарха Фукса

Як головний ДМСник В’ячеслав Гузь опинився на службі російського олігарха Фукса
Як головний ДМСник В’ячеслав Гузь опинився на службі російського олігарха Фукса

Журналістам стала відома ексклюзивна інформація про діяльність В’ячеслава Гузя – начальника Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області.

Інсайдери стверджують, Гузь діє під покровительством підсанкційного олігарха Павла Фукса. А його цивільна дружина отримала російське громадянство на другий рік великої війни.

 eiqridtriedhab

Знайомтеся. Це – В’ячеслав Гузь. Він начальник центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області. За даними інсайдерів, Гузь очолює схему, завдяки якій росіяни можуть дихати європейським та американським повітрям. Діє Гузь під покровительством Павла Фукса. Він – підсанкційний російський та український олігарх.

Читайте по темі: РФ влаштувала масову вирубку лісів в окупованій Донецькій області, - ЦНС

Із оперативних джерел відомо про те, що Фукс був посередником між Олександром Бортниковим та Кернесом, вже покійним міським головою Харкова, для проведення "спецоперації" з добровільної здачі Харкова у 2014 році. За інформацією джерел, Гузь діє на користь Фукса, корумпуючи українських чиновників, політиків і правоохоронців. У переговорах він виступає посередником.

У редакції є інформація, що Фукс та Гузь бачилися і під час повномасштабного вторгнення. Інсайдери стверджують, восени 2022-го на день народження Фукса, Гузь приіздив до нього у Британію. За рік до повномасштабного вторгнення, Фукс організував розкішний день народження у селі Козин під Києвом. За святкуванням пильно стежили журналісти "Української правди". На заході був присутній і Гузь.

Декларація у Вʼячеслава Гузя скромна. Дві квартирки загальною площею 200 квадратів. Та навіть автівки своєї немає. Одну орендує, але не використовує ії. А друга – у власності громадської організації "Захисник-2022". Та от інша інформація вказує на те, що у декларації Гузь вказав не все. Це Інна Гудзь. Із начальником управління ДМС у Києві та Київській області їх повʼязує не лише схоже прізвище, а й цивільний шлюб. На кадрах із дня народження Фукса вони разом ідуть зі свята.

Елітні автівки, брендові речі, розкіш. Фотосесії у стилі "ню" – проводячи звичайний моніторинг цивільної дружини Гузя редакція виявила такі публікації. У мережі подейкують, що Інна Гудзь надавала ескорт-послуги. Нещодавно українка отримала друге громадянство – країни-терористки. До редакції потрапили фото, здобуті завдяки агентській роботі у російському консульстві. На знімках видно, що Інна Гудзь отримала документи 9 листопада 2023 року... На другому році повномасштабної війни.

Подробиці у розслідуванні "Межі".

Читайте по темі:

Напад з ножем в Англії: двоє дітей загинули, дев’ятеро поранені
ВРП відсторонила від роботи суддю, якого підозрюють у замовленні викрадення свого бізнес-партнера
Через санкції російський завод «Арктик СПГ-2» скоротив виробництво до мінімуму
В Британії конфіскували майже мільйон російського олігарха Авена через ухилення від санкцій
КНДР ймовірно використовую російські двигуни для запусків ракет, - розвідка Південної Кореї
Серія підпалів в Польщі: Як Росія руками українців намагається дестабілізувати Європу
Росіяни риють окопи навколо водойми-охолоджувача Запорізької АЕС, – Greenpeace
У Генштабі підтвердили удари по російських електропідстанціях у Курській області
Після розгрому вагнерівців у Малі, туареги сфотографувалися з прапором України
Дев’ятьох "служителів Феміди" з окупованого Криму засудили за держзраду

Коментарі:

comments powered by Disqus