Пошук по сайту:

У Хорватії чоловік застрелив пʼятьох людей у будинку для літніх

У Хорватії чоловік застрелив пʼятьох людей у будинку для літніх
У Хорватії чоловік застрелив пʼятьох людей у будинку для літніх

У хорватському місті Дарувар чоловік застрелив пʼятьох людей у будинку для літніх людей.

Про це повідомляють місцеві видання Jutarnji listVijesti та HRT.

Невідомий чоловік пробрався всередину будинку для літніх людей, де було близько 20 пожильців, відкрив вогонь і втік. Через деякий час поліція затримала його в сусідньому кафе — він замовляв там алкогольний напій і розмахував пістолетом, як стверджує один зі свідків.

За словами правоохоронців, пʼятеро людей загинули, ще семеро — у лікарні з пораненнями різного ступеня. Четверо людей у критичному стані.

За даними медіа, нападник — колишній співробітник військової поліції у відставці 1973 року народження. Він убив свою матір, ще кількох мешканців будинку та працівника. Дані щодо його матері ще уточнюють. Мотиви нападу наразі невідомі.

Читайте по темі: Під Варшавою ліквідували польсько-білоруську підпільну тютюнову фабрику: вилучено 4 мільйони цигарок та 13 тонн тютюну

На інцидент зреагував премʼєр-міністр Хорватії Андрей Пленкович. «Висловлюємо співчуття сімʼям загиблих та сподіваємось на одужання поранених. Я очікую, що компетентні органи встановлять усі обставини жахливого злочину», — написав він у соцмережі X.

Коментарі:

comments powered by Disqus