Пошук по сайту:

У Києві суд виніс вирок двом зловмисникам за вбивство співзасновниці будівельної компанії

У Києві суд виніс вирок двом зловмисникам за вбивство співзасновниці будівельної компанії
У Києві суд виніс вирок двом зловмисникам за вбивство співзасновниці будівельної компанії

Суд виніс вирок двом мешканцям Києва за умисне вбивство колишньої дружини одного з них – співзасновниці будівельної компанії Олени Лісової. Після скоєння злочину вони забрали її золоті прикраси, гроші та автомобіль.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Решту свого життя зловмисники проведуть за ґратами.

"Прокурорами в суді доведено, що один з чоловіків, не погоджуючись з порядком розподілу майна після розлучення, в жовтні 2019 року запропонував своєму знайомому вчинити умисне вбивство своєї колишньої дружини та заволодіти її майном. Чоловіки ретельно спланували та організували вбивство. Під вигаданим приводом жінку запросили на зустріч. Не розуміючи справжньої мети цієї зустрічі, вона погодилась на пропозицію. У день злочину з метою конспірації, чоловіки залишили мобільні телефони вдома", – розповіли в прокуратурі.

Вже на зустрічі вони силою посадили жінку до автомобіля та вивезли до лісосмуги на території Бориспільського району Київської області. Там вони завдали киянці численні удари заздалегідь підготовленим ножем та битою – від отриманих поранень вона померла.

Вбивши жінку, вони забрали її золоті прикраси, гроші та автомобіль Land Rover Discovery. Машину зловмисники перегнали на територію Васильківського району Київської області, де переховували на подвір’ї з метою подальшого продажу.

Читайте по темі: КМДА: Вибух на АТП в Києві стався не через витік газу

Вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області чоловіків визнано винними. Їх засуджено до довічного позбавлення волі. Варто додати, що загиблою виявилась співзасновниця будівельної компанії Олена Лісова. Без матері залишилися 22-річний та 5-річний сини.

Коментарі:

comments powered by Disqus